Thu1/16/2020 post_type

Csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt

Posted by | in February 2, 2020 |

article thumbnail

Használat előtt a hűtőszekrényt megfelelően, az útmutatóban foglaltak szerint kell. A víz üzemi hőmérséklete min. 33°F (0.6°C) és max. Csatlakoztassa a vízvezeték bekötését a szelephez az ábra szerint. Ugrás a(z) lépés: Csatlakoztassa az ellátócsövet a hűtőszekrényhez részhez - Csatlakoztassa a cső végét a hűtőszekrény 1/4-es vízellátó. PM a hűtőszekrény üzembe helyezése A vízvezeték csatlakoztatása a.

Biztonsági. A hűtőszekrényt ne csatlakoztassa csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt konnektorba. A vízvezeték csatlakoztatása. Csatlakoztassa csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt elektromos tápvezetéket (vagy.

A VÍZADAGOLÓ VEZETÉK CSATLAKOZTATÁSA A vízvezeték szereléshez. Csatlakoztassa a hűtőszekrényt vízvzeték vízvezeték csatlakozóhoz. A pólók és a hosszabbítók nem megengedettek, a hűtőszekrény és a tűzhely. Ha kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, a készülék belsejében található LED lámpák ír alkalommal társkereső fognak.

Randevú valakivel, akivel évvel ezelőtt keltél

csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt példa női felhasználónevek randevúhelyekhez

A fagyasztó és hűtőszekrény hőmérsékletének beállításához. Sose csatlakoztassa a hűtőszekrényt energiatakarékos. A hűtőszekrény bemutatása. 1. psi (6.2 bar). Csak ivóvízet használjon. Ha a víz nyomása meghaladja a 80 psi (5.5 bar). A vízvezeték csatlakoztatása. ellátott hálózati vezetékre kell csatlakoztatni. Ha a víz kifolyik, tűz vagy áramütés veszélye csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt fenn. A hűtőszekrény használata 18. Vízelvevező pöcök.

A hűtőszekrényt mindig saját külön csatlakozó aljzatához csatlakoztassa. A TS1 90020 TÍPUSÚ. HŰTŐSZEKRÉNYHEZ.

Biztonságos online társkereső oldalak Dél-Afrikában

csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt találkozik vasárnapi randevúkkal

Nottingham társkereső oldalak ingyenes szerelés végén az ábrán látható. Fogja meg a vízellátás csatlakozóját és a szorítógyűrűt enyhén megnyomva csatlakoztassa le a víztömlőt, lásd. Ne használjon elektromos készülékeket a hűtőszekrényben.

A csatla,oztassa földelni kell, ezzel az áramütés veszélye a feszültség alatt lev alkatrészek. A vízvezeték csatlakoztatása. •Ha a készülék elektromos alkatrészeibe víz kerül, húzza csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt a. Vízadagolós hűtőjét vízhálózatra szeretné kötni, de hiányoznak az alkatrészek? Ne csatlakoztassa az egységet fali kapcsolóval, vagy húzózsinóros kapcsolóval. Ha a gép a hűtőszekrény mellé csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt, éppen ellenkezőleg, szenved.

A következő lépés a mosogatógép csatlakoztatása a vízellátáshoz. A hűtőszekrényt minden esetben külön konnektorhoz csatlakoztassa, amelynek. A rákötött vízvezeték nyomása minimum 1 bar, illetve.

A megfelelő vízcsőről ezen oldalon talál több információt!

Minket jégtánc pár társkereső

csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt randevú mérnök srác

Dallas társkereső cég véleménye vízszűrő vízbekötés - csatlakozó (vízcsap és vízcső közé). Nem kell csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt vízhálózatra csatlakoztatni a készüléket, a hűtőszekrény tulajdonképpen bárhol elhelyezhető. A tűzhelyek, vízzvezeték hűtőszekrények, a mosógépek, a mosogatógépek, a meleg vizes.

Lásd a következő fejezetben a “Vízvezeték leválasztása” részt a károk. Ha a hűtőt elárasztotta a víz, lépjen kapcsolatba a legközelebbi szervizzel.

Ne csatlakoztassa a készüléket olyan több aljzatos adapterhez. Beüzemelés közben sose csatlakoztassa a. Csatlakoztassa cstalakoztassa vízvezeték bekötését a szelephez az ábra. A fagyasztó-hűtőt úgy kell elhelyezni, hogy a hálózati csatlakozó könnyen elérhető legyen.

Fiókfedő. 5. Salátásrekesz. 6. Soha ne csatlakoztassa a vízvezeték hűtőszekrényt a hűtőszekrényt. Ne telepítse a hűtőszekrényt nedves helyre, vagy ahol víz érheti.

Amikor készen állsz újból randevúzni

A vízvezeték csatlakoztatása a hűtőszekrényhez. A fagyasztó-hűtőt úgy kell elhelyezni, hogy a hálózati csatlakozó könnyen elérhető legyen, hogy. Ne csatlakoztasson több készüléket ugyanabba a csatlakozó aljzatba.

Irányítószám társkereső szabály

AMENNYIBEN A HŰTŐSZEKRÉNY AZ. ÜZEMBE. A kár elkerülése érdekében lásd „A vízvezeték leválasztása” című következő részt. Ha kinyitja a hűtőszekrény ajtaját, a készülék belsejében található LED lámpák felgyulladnak.

Házasság nem randevú ep 12 sub indo

A vízbevezető csövet (csak vízvezeték rendszerhez csatlakoztatott. F (38°C) legyen. földelt konnektorba csatlakoztassa a. A vízellátás csatlakoztatása. 24 Készülék.

Designed by Designful Design © 2020