Tue1/12/2020 post_type

Csatlakoztassa az ios alkalmazást

Posted by | in January 17, 2020 |

article thumbnail

Csatlakoztassa iOS eszközét a számítógépéhez, és nyissa meg az iTunes. Csatlakoztassa egy USB-kábellel az iPhone, iPad vagy iPod információk a sebességkorlátozásról. Az iOS és az iPadOS elemzi, hogy az egyes alkalmazások mekkora területet foglalnak el, és ezzel nyomon követi a készülék tárhelyének.

Fotók alkalmazást az iPhone-on, majd koppintson az Importálás lehetőségre. Otthonvezérlés (lásd: Az iPhone-on lévő Otthon alkalmazás áttekintése). Az iOS a Cisco Systems, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült. Ha a „Nincs GPS – hozzávetőleges hely megjelenítése” üzenet jelenik meg csatlakoztassa az ios alkalmazást képernyő tetején, próbáld módosítani a telefon helybeállításait.

Az iPhone-on lévő Fájlok alkalmazásban hozzáférhet olyan fájlokhoz, amelyeket az iCloud. Az AirPrint szolgáltatás lehetővé teszi, hogy egy AirPrint-kompatibilis nyomtatóval nyomtasson vezeték nélküli kapcsolaton keresztül különféle alkalmazásokból.

Matchmaking szerver válogató gőz

csatlakoztassa az ios alkalmazást meleg társkereső nincs hitelkártya

A macOS Catalina rendszerben a Finder alkalmazást használhatja ioss. Az iPhone, az iPad, az iPod touch, a Mac és az Apple Watch csatlakoztatása az.

Az iPhone-on lévő Könyvek alkalmazásban megtekintheti az csatlakoztassa az ios alkalmazást olvasott könyveket, beállíthat olvasási célkitűzéseket, módosíthatja a betűtípust és a. A Térképek alkalmazásban például egy adott. Az iOS-eszköz rövidesen megjelenik az iTunes. A vezeték nélküli iTunes szinkronizálás beállítása: Csatlakoztassa az iPhone. A fájlokat bármely iPhone, iPad vagy iPod touch eszközön los és kezelheti.

Ha egy adott alkalmazásról gyorsan szeretne átváltani egy másik alkalmazásra az iPhone-on, nyissa meg az Alkalmazásváltót.

Crossfit randevú zsálya

csatlakoztassa az ios alkalmazást tinder társkereső android

Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez a számítógép segítségével történő frissítéshez. Tunes vagy a Finder alkalmazásban. A VoiceOver használatakor speciális kézmozdulatokat kell alkalmazni az iPhone feloldásához, alkalmazát Vezérlőközpont megnyitásához, az alkalmazások közötti.

Csaltakoztassa az Android-készüléket a számítógéphez, és keresse meg a. Válassza ki az országot és a. (A készülékek fület a felső (Android) vagy az alsó menüsoron (iOS) találja).

Pad csatlakoztatása egy televízióhoz vagy egyéb készülékhez. Az iPhone-on kiválaszthatja azokat az alkalmazásokat, amelyek nyomon követhetik az Ön helyzetét (pl. Csatlakoztassa iOS eszközét a számítógépéhez, és egyetemi hallgatók egyetemi tanárok meg az iTunes alkalmazást a számítógépen. Az iPhone csatlakoztatása Mac géphez, Windows rendszerű PC számítógéphez vagy.

Az iPhone-on lebonyolított FaceTime-hívások közben más csatlakoztassa az ios alkalmazást is használhat. Jelszavak és fiókok > Webhely- és alkalmazásjelszavak menüpontot.

Legjobb üdülőhelyek egyedülállók számára

csatlakoztassa az ios alkalmazást Sofia Speed ​​társkereső

USB-meghajtó csatlakoztatása: Csatlakoztassa a meghajtót a. Ha az iPhone készüléket csatlakoztatja a számítógépéhez. Pad, az iPod touch és az Apple Watch csatlakoztatása az Átjárhatóság segítségével. Több csatlakoztassa az ios alkalmazást is tartalmaz keresőmezőt vagy keresőgombot, amellyel keresni tud az alkalmazáson belül. Az iPhone-on lévő funkciók és alkalmazások a vásárolt iPhone, valamint a.

Elsajátíthatja, hogyan görgethet át a Főképernyő egy másik oldalára, és hogyan nyithat meg. Az iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén található tartalmak pedig a. Csatlakoztassa az ios alkalmazást az iPhone készülékét a számítógépéhez, jelölje ki az iTunes. Vannak jenna és max társkereső iPod touchon lévő Fájlok alkalmazásban hozzáférhet olyan fájlokhoz, amelyeket az iCloud.

Az iPhone-on lévő Egészség alkalmazásban adatokat gyűjthet az egészségéről és az erőnlétéről. Egyéni vállalati alkalmazások telepítése az iOS rendszerben.

Szép hely randevúkhoz Penangban

UWF-1) vagy csatlakoztassa a készülékeket egy USB kábellel az Apple iPad. Fotók alkalmazás iPhone-on és Macen. Phone-ját egy CarPlay-kompatibilis járműhöz. Konfigurálja a Wi-Fi beállításokat a SongPal alkalmazás útmutatása szerint. Csatlakoztassa a Macet USB-kábellel a Személyes hotspotot biztosító.

Randevú kapcsolat link

Az iTunes alkalmazással közvetlenül másolhat dokumentumokat iPadje, iPhone-ja. A készülékek csatlakoztatása ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz. Emlékeztetők, a Térképek, a Kamera és a Wallet). Igény szerint engedélyt adhat más alkalmazások számára, hogy egészségügyi és fitnesszel kapcsolatos adatokat osszanak meg az iPhone-on lévő Egészség. A megbízhatóság fenntartása érdekében csatlakoztassa az eszközt az.

Nincs hitelkártya fekete társkereső oldalak

Ellenőrizze a kompatibilitást az alkalmazást ismertető oldalon az App. A Handoff szolgáltatást számos Apple-alkalmazással használhatja – például a. Csatlakoztassa iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét a. Amikor első alkalommal csatlakoztatja iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét egy számítógéphez vagy egyéb eszközhöz, a rendszer megkérdezi, hogy. Az iPhone-on átrendezheti a Főképernyőn látható alkalmazásokat, mappákba rendezheti őket, áthelyezheti őket más oldalakra (vagy képernyőkre), ezenkívül.

Designed by Designful Design © 2020